Boeken

Mijn boeken –

misschien jouw nieuwe boeken!

Mijn boeken zijn te koop bij de boekwinkel of te vinden bij de bieb.

        9200000078510015
De Drakendokter – boeken zijn speciaal extra leuk gemaakt voor kinderen met autisme. Lees er hier meer over.

       

Drakendokter – ‘ Feest ‘ en Drakendokter – ‘ Kerst ‘  mag je gratis downloaden!

         Abby Cover
Bastiaan Nobel                             Abby 
De boeken van Van Tricht Uitgeverij zijn speciaal geschreven voor taalzwakke leerlingen van 13 – 16 jaar. Je kunt kiezen uit heel veel onderwerpen. Kijk hier maar eens.
Krokodillen in het gras gaat over de kleine Anders en zijn grote zus Silke, die op de eerste dag na hun verhuizing verdwalen. Dat is al erg genoeg, maar Anders heeft autisme en zijn zus Silke heeft haar handen vol aan haar broer. Hoe moeten ze nu toch thuis komen? De  ‘Krokodillen’ kosten, zolang de voorraad strekt, maar 5,– !
‘Mars is van Zilver’ is een boekje uit de Borre-reeks voor groep 7. Twee slimme broers maken van de kale rode planeet een prachtige plek.
 samenleesboeken-5-paniek-in-het-dierenziekenhuis_huge Een haai in het IJsselmeer cover.indd

Met de Delubas-boeken leer je lezen. Het Dierenziekenhuis (E5 & M6) en Een haai (M4 & M5) zijn samenleesboeken. Je krijgt zelfvertrouwen als je merkt dat het hogere niveau ook heel goed gaat!

spannend-3-duinmist_huge-2

Duinmist is een spannend verhaal voor 10-12 jarigen met prachtige tekeningen van Robbert Damen. Het leest heel makkelijk weg omdat het niveau E4 is.

Fee is mijn allereerste uitgave. Fee is uitgegeven bij Averbode en nog steeds verkrijgbaar. Ik ben ook nog steeds blij met de prachtige illustraties. Filmpjes zijn speciaal geschreven voor de leerlingen van groep 8.

Andere projecten

reddingsactie-koi
‘Vissen, vissen, vissen – reddingsactie Koi’ is een kinderboek dat ik in 2013 samen met Samantha Klop maakte. Voor haar opleiding aan Artez maakte ze als stageproject de tekeningen bij dit verhaal. Ik vond ze prachtig en de school ook!
We gaven het boek uit in eigen beheer bij Pumbo en je kunt het hier bestellen. Dit boek ligt dus niet bij de bieb.

Met de leesparade boeken van Delubas wordt leren leuk. Verschillende schrijvers werken samen aan een lesboek. In twee van de oudere versies staan tekstjes en gedichten van mij. 

© 2018 by Ingrid Bilardie