Begeleiding

Zoals ik al schreef in blog Oplossing 8670 , gaat onze Jongste vanaf volgend jaar niet meer op de klassieke manier naar school.

Maar met zijn dertien jaar vinden we wel hem een beetje te jong om alleen maar thuis te zitten, dus zochten we naar een oplossing. Die was zo niet voorhanden en helaas blijkt het erg lastig om op een niet-traditionele manier toch naar een soort voortgezet onderwijs te gaan.

Daarom zijn mijn man en ik gestart met het pioniersproject:

De buitenpoorters

Woon je in de bollenstreek, klik op de link, bekijk het rustig en dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen.


 

Is het dan helemaal over met kinderboeken schrijven en het geven van manuscript-begeleiding?

Nee, zeker niet!

Schrijven geeft me rust én energie. Het leidt me af én scherpt mijn concentratie. Het hoort bij mij, het past bij mij en ik kan niet zonder.

Mijn eenmanszaak ‘Zorg onder Woorden’ bevat dan ook de beschrijving van beide activiteiten: zorg en schrijven.
Ik blijf hier uren voor vrijmaken. Wel zal ik helaas wat vaker tegen de manuscript-begeleiding: ‘nee’ moeten zeggen. Wil je graag begeleiding, neem dan tijdig contact op, zodat ik ruim de tijd heb om je in te plannen.
Ben je bezig met een manuscript en wil je advies?

Tijdens de gratis intake vertel je me wat je doel is en bekijk ik een deel van je werk (maximaal 1000 woorden). We overleggen hoe we het gaan aanpakken en ik geef je een schatting van de te verwachten kosten. Tijdens het traject houd ik je daarover op de hoogte, zodat je nooit voor een financiële verrassing staat.

De kosten rondom manuscriptbegeleiding zijn 45.00 per uur.

Karen den Dekker: ‘Ingrid geeft je lucht en humor. Waar jij vastzit in je tekst, pakt Ingrid door. Ze laat je opnieuw denken en schrijven. Geen commando’s of opdrachten. Al zou je dat laatste soms wel willen.’

 

Rianne Verwoert: ‘Ingrid heeft mij echt super goed begeleid bij het schrijven van mijn chicklits! Ze doet dit op een fijne en gemoedelijke manier. Haar tips hebben ervoor gezorgd dat ik steeds beter leerde schrijven en uiteindelijk mijn boeken kon uitgeven! Mijn schrijftechniek is met grote stappen vooruitgegaan. Ook mijn uitgever kon dit merken .’

 

 

Advertenties