Begeleiding

Zoek je begeleiding bij het schrijven van je blog of boek, mail me dan voor een afspraak: ingrid@bilardie.nl

‘Zorg onder woorden’

Wil je schrijven over de zorg die je verleent? Over de zorg die je krijgt? Wil je blogs schrijven over de dingen die je meemaakt?

Na een telefonische of mail-intake waarin je vertelt wat je wilt schrijven, gaan we 1 op 1 aan de slag om je een goede basis te geven.

We hebben zes contactmomenten waarin ik je opdrachten geef en jij me je ‘huiswerk’ terugstuurt. Ik help je vervolgens met tips en trucs om nog beter te beschrijven wat je ziet en wilt zeggen.

De kosten van dit traject zijn 242,50 euro

Losse uren (bij) kopen kan, dit kost 48.50 per uur

Karen den Dekker: ‘Ingrid geeft je lucht en humor. Waar jij vastzit in je tekst, pakt Ingrid door. Ze laat je opnieuw denken en schrijven. Geen commando’s of opdrachten. Al zou je dat laatste soms wel willen.’

Manuscriptbegeleiding

Ben je bezig met een manuscript en wil je advies?

Tijdens de intake vertel je me wat je doel is en bekijk ik een deel van je werk (maximaal 1500 woorden). We overleggen hoe we het gaan aanpakken en ik geef je een schatting van de te verwachten kosten. Tijdens het traject houd ik je daarover op de hoogte, zodat je nooit voor een financiële verrassing staat.

De kosten rondom manuscriptbegeleiding zijn 48.50 per uur.

Rianne Verwoert: ‘Ingrid heeft mij echt super goed begeleid bij het schrijven van mijn chicklits! Ze doet dit op een fijne en gemoedelijke manier. Haar tips hebben ervoor gezorgd dat ik steeds beter leerde schrijven en uiteindelijk mijn boeken kon uitgeven! Mijn schrijftechniek is met grote stappen vooruitgegaan. Ook mijn uitgever kon dit merken 🙂.’

Quick-scan

Ben je nog niet toe aan begeleiding maar wil je wel weten of je op de goede weg bent? Kies dan voor de Quick-scan.

Je stuurt mij een stuk tekst van maximaal 3000 woorden en ik stuur je tips en aanwijzingen over je schrijfstijl terug.

Stuur me vooraf even een mail, zodat ik je goed in kan plannen.

De kosten hiervan zijn 90 euro.

‘Ingrid houdt je tekst tegen het licht. Ze vindt de pijnpunten, hoe klein ook. En dan niet persé de typo’s of de onhandige woorden maar juist de lijn van hoe je je verhaal vertelt met precies genoeg woorden. Sommige woorden staan nu eenmaal wel in de eerste versie maar niet meer in de vierde en vijfde versie van je verhaal.’

Workshop: ‘Fantaseren kun je leren’

In het schooljaar 2017/2018 is deze workshop incidenteel beschikbaar in het lint Haarlem – Leiden.

Deze les / workshop is flexibel en daardoor geschikt voor alle klassen van:

  • het basisonderwijs
  • het sbo,
  • het voortgezet onderwijs
  • het svo en
  • de eerste leerjaren van het mbo.

We wisselen vertellen en uitleggen af met zelf-proberen en zelf-doen. Je leert hoe je creatief kunt zijn op commando en hoe je nieuwe dingen aan bestaande dingen kunt vast fantaseren.

De lessen duren anderhalf à twee uur en zijn geschikt voor groepen tot maximaal 30 deelnemers. Tijdens de workshop wordt er getekend en geschreven. Hiervoor is ruimte nodig en het juiste materiaal.

De workshops worden gegeven op basis van offerte. De richtprijs is 220 euro per groep excl. de reiskosten.

Tot ziens!

Advertenties